Avr. Yakası; Fatih / Fındıkzade
Oksijen Konsantratörü Kiralama
Amerikan meşeli olan ever flo oksijen konsantratörü kiralama yapmak isteyenlerin buluşma adresi olan My Ticaret, en uygun fiyatlar en iyi oksijen konsantratörünü kiralama yapabileceğiniz firmamız sizlere satış ve kiralama seçeneği sunmaktadır. Oksijen konsantratörü aylık olarak kiraya vermekteyiz. Günlük yada haftalık olarak kiralamak isterseniz kiralık olarak alırsınız bunun bizleri arayınız. Oksijen konsantratörü kiralama ever flo marka modelimiz için stoklarda olup olmadığını lütfen arayıp öğreniniz.
ŞOK FİYATLAR; Bizi arayınız.
EverFlo Oksijen Konsantratörü Kiralama Hizmeti… 724/ Hizmet
Oksijen Kullanımında En Çok Merak Edilenler
Oksijen türlerinden herhangi biriyle ek oksijen ile mükemmel bir sonuç alabilirsiniz. Sıvı oksijen, gaz halindeki oksijeni çok daha küçük bir hacme sıkıştırır, böylece sıvı olur. Kabından oksijen tüpünüze kaçmasına izin verildiğinden, basit bir oksijen tankından elde edeceğiniz gibi gaz halinde oksijen olur. Daha aktif ve mobil olan hastalar için, sıvı oksijen bazen güzel bir alternatif olabilir, çünkü küçük boyutlu bir depo kullanarak daha uzun süre dışarıda kalabilirler.
Dışarı Çıkmak İsteyen Ve Çıkamayan Hastanın Oksijen Kullanımı Nasıldır
Bir oksijen konsantratörü, oldukça sedanter olan ve çok fazla çıkmayan hastalar için iyidir. Bir oksijen konsantratörü, havadaki oksijeni, nem gidericinin havadan su almasına benzer şekilde alır. Tıpkı nemden arındırıcınızdan gelen su bir hortum aracılığıyla bir boşaltma alanına dolaştığında olduğu gibi, oksijen konsantratörünüzdeki oksijen tüpün içinden doktorunuz tarafından belirlenmiş bir akış hızıyla burnunuza akar. Cihaz, evinizde elektrikle çalışır; bu nedenle, elektrik kesilmesi durumunda yedek oksijen depolarına ihtiyaç duyarsınız.
Belirtilen oksijen akış oranına bağlı olarak, küçük bir portatif tank birkaç saat kadar sürebilir. Bazı hastalar bazen bir defada birkaç saat daha fazla dışarı çıkmayı sever ve onlarla birlikte fazladan tank taşımak istemezler. Bu hastalar bir oksijen koruma cihazından yararlanabilirler. Genellikle bu cihazlar, nasıl programlandıklarına bağlı olarak yalnızca her biri, her üçüncüsü veya her dördüncü solunumu oksijen verir. Belirli bir oksijen miktarına gidebileceğiniz süreyi uzattığınızda, aslında dakika başına daha az oksijen kullanıyorsunuz demektir. Bazı durumlarda, bu yeterli olabilir, ancak diğer durumlarda bu yeterli değildir. Doktorunuz, koruyucu bir cihazın sizin için doğru olup olmadığını test etmenizi sağlayabilir.
Sinüsleri Tıkansa Bile Burnuma Gelen Oksijen İçeri Girer Mi?
Bu, tıkanıklığın, sinüs tıkanıklığının derecesine bağlıDIR. Burun geçitleri tamamen şişip engellendiyse, bir kanül o kadar etkili olmayabilir, ancak sinüsleriniz az sıkışıksa, muhtemelen ağız yoluyla daha fazla nefes alırsınız, burun yollarına giren oksijen akciğerlere çekilir. ağız yoluyla gelen hava. Hastaların kanüllerini ağzına koyduklarını gördüm ancak bu genellikle akciğerlere oksijen verilmesini daha etkili hale getirmiyor.
Amfizem Ve Oksijen Terapisi
Amfizem, uzun yıllar sigara içtikten sonra gelişen akciğer hastalıklarıdır. Hem kronik bronşit hem de amfizem, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) olarak bilinen bir grup akciğer hastalığına aittir. Geliştikten sonra amfizem tersine çevrilemez. Bu nedenle sigarayı bırakma veya sigarayı bırakma çok önemlidir. Amfizem, akciğerin hava keselerinin duvarlarına hasar veren bir durumdur. Alveoller, akciğerlerin derinlerinde bulunan bronş tüplerinin sonundaki kümeler halinde bulunan küçük, ince cidarlı, çok kırılgan hava keseleridir. Normal akciğerlerde yaklaşık 300 milyon alveol vardır. Havada nefes alıp verirken, alveol uzar, oksijen çeker ve kan dolaştırır. Nefes alırken alveollar küçülür ve karbondioksiti vücudun dışına iter.
Amfizemin Neye Sebep Olur?
Sigara bir numaralı faktördür. Bu nedenle, amfizem en önlenebilir solunum yolu hastalıklarından biridir. Evde ve iş yerinde hava kirleticileri, genetik faktörler ve solunum yolu enfeksiyonları amfizemde rol oynayabilir. Sigara içmek sadece akciğer dokusunu yok etmekle kalmaz aynı zamanda hava yollarını tahriş eder.
Amfizem Belirtileri Nelerdir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Amfizem belirtileri öksürük, hırıltılı solunum, nefes darlığı, göğüs sıkışması ve artmış mukus üretimi içerebilir. Akciğer dokusunun % 50’sinden fazlası yok oluncaya kadar semptomlar çoğunlukla fark edilmeyebilir. O zamana kadar tek semptomlar, diğer hastalıklarda yanlış olabilecek nefes darlığı ve yorgunluğun kademeli olarak gelişmesi (yorgunluk) olabilir. Amfizemi geliştiren insanlarda pnömoni, bronşit ve diğer akciğer enfeksiyonları riski yüksektir.
Amfizem zamanla daha da kötüye gidebilir ve bilinen bir tedavi yoktur, tedavi düşüş hızını yavaşlatmaya odaklanır. Tedavi türü, hastalığın ciddiyetine bağlı olacaktır.
- Sigarayı bırakmak: Sigarayı bırakın. Akciğerlerinizi korumak için atmanız gereken en önemli adım budur. Bırakmak için hiçbir zaman çok geç değildir. Doktorunuz size en iyi sigarayı bırakma yöntemini bulmanıza yardımcı olabilir.
- Bronkodilatör ilaçlar: Bu ilaçlar solunum yollarındaki kasları rahatlatır. Genellikle astımı tedavi etmek için kullanılırlar. Elle tutulan uçucu maddelerle verilen bronkodilatörler daha ani sonuçlar verir ve oral ilaçlara göre daha az yan etkiye sahiptir.
- Anti-inflamatuar ilaçlar: Bu ilaçlar hava yollarındaki iltihaplanmayı azaltır. Bununla birlikte, bu ilaçların uzun vadeli yan etkileri arasında osteoporoz, hipertansiyon, yüksek kan şekeri ve yağ dağılımı bulunmaktadır.
Akciğerleri yeterli miktarda oksijen almayan hastalar için (oksijen tedavisi) hipoksemi önermektedir. Bu hastalar, dışarıdaki havadan yeterli miktarda oksijeni ememezler ve bir makine burun kateteri veya yüz maskesi aracılığıyla daha fazla oksijen alması gerekir.