Avr. Yakası; Fatih / Fındıkzade
Oksijen Konsantratörü Su Kabı

- Oksijen konsantratörü su kabı
- Oksijen konsantratörü su kabı ne zaman değişmeli?
- Oksijen konsantratörü su seviyesi ne kadar olmalı?
- Oksijen konsantratörü nasıl bir su eklenmeli?
- Oksijen konsantratörü su kabı bakımı?
Oksijen konsantratörü su kabı; Oksijen cihazı ortamdan havayı alır ve ayrıştırm sistemi ile saf oksijen üretir ve hastaya kanül yada maske ile aktarım yapar, oksijen kuru hava olup hastaların buğazında kuruluğa neden olur, hastanın boğazında kuruluk olmaması için oksijen konsantratörü cihazı su kabı konmuştur. Su kabı oksijen cihazından gelen kuru havayı su içinden geçirerek nemlendirir ve hastaya akışında nemli hava gelmesini sağlar.
Oksijen konsantratörü su kabı ne zaman değişmelidir; Oksijen konsantratörü su kabına koyduğunuz suyun kireç oranı, ve diğer elemenklerin yoğunluğuna bağlı olarak su kabının deforma olma zamanı değişkenlik göstermektedir. Bizlerin tavsiyesi içme suyu ( satın alınan su ) kullanılması, doktorlar, hemşireler, hastaneler daha çok saf su veya diğer adı olan steril su kullanılması istiyorlar. Bize göre steril su kullanılmasına gerek yoktur, satın alınan sudan kullanıldığında ve 3-4 ay sonra su kabın içindeki hortumun iğne yada benzeri bir metarellerle temizlenmesi durumunda bir sıkıntı oluşturmaz. Steril su yada saf su sıfır kreç bulunduğundan tıkanma yapmaz, bu nedenle doktorların tavsiye bu yönde tavsiyede bulunuyorlar, saf su almak yada bulundurmakta her daim mümkün olmadığı ve masraflı olduğu için 3-4 ayda bir hafif bir temizlik ile bu sorunu aşacağınıza inanıyoruz. Su kabında ve su kabının içinde bulunan hortumun oluşan kreçlenmeri temizlendiğinde sorunsuz şekilde kullanacağınızı söylemekteyiz.
Oksijen konsantratörü su seviyesi ne kadar olmalı; Oksijen cihazının su seviyesi şefffaf olan kısımda Maximum ve Minimum yazmaktadır, maximum yazan yazının hemen altında olacak şekilde suyu doldurunuz, su seviyesi minimum ulaştığında su kabını çıkararak üzerine su eklemeniz gerekmektedir. Maximum geçmeyecek şekilde su doldurunuz.
Oksijen konsantratörüne nasıl bir su eklenmelidir, oksijen konsantratörü suyu; Marketlerden satın aldığımız içme suyu kullanılması, doktorlar, hemşireler, hastaneler daha çok saf su veya diğer adı olan steril su kullanılması istiyorlar. Bize göre steril su kullanılmasına gerek yoktur, satın alınan sudan kullanıldığında ve 3-4 ay sonra su kabın içindeki hortumun iğne yada benzeri bir metarellerle temizlenmesi durumunda bir sıkıntı oluşturmaz. Steril su yada saf su sıfır kreç bulunduğundan tıkanma yapmaz, bu nedenle doktorların tavsiye bu yönde tavsiyede bulunuyorlar, saf su almak yada bulundurmakta her daim mümkün olmadığı ve masraflı olduğu için 3-4 ayda bir hafif bir temizlik ile bu sorunu aşacağınıza inanıyoruz.
Oksijen konsantratörü su kabı bakımı; Oksijen cihazı su kabına koyduğunuz suyun kireç oranı, ve diğer elemenklerin yoğunluğuna bağlı olarak su kabının deforma olma zamanı değişkenlik göstermektedir. Oksijen konsantratörü kullanımdan 3-4 ay sonra beyaz kireçlenmeler olacaktır, su kabı alt kısmı ve su kabın içindeki hortumun temzilenmesi sorunuzu ortadan kaldıracaktır. Su kabının alt kısmı sıcak su ile yıkanır ve su kabının içindeki hortum iğne yada benzeri bir metarellerle temizlenmesi durumunda bir sıkıntı oluşturmaz.